A Kölcsey Ferenc Általános Iskola minden tanára és tanulója akár 5 db számítógépre és mobileszközre ingyenesen telepítheti a legfrissebb Office alkalmazásokat, köztük a Wordöt, az Excelt, és a PowerPointot.Hogyan tölthetem le az Office 365-öt?

Ha mobiltelefonra vagy táblagépre szeretéd telepíteni, akkor a telefonodnak megfelelő alkalmazás áruházban töltsd le az Office alkalmazát (ingyenes) és első indításkor jelentkezz be a Teams  azonosítóddal az aktiváláshoz.

                              


Ha asztali számítógépre szeretnéd letölteni az Office alkalmazásokat, kövesd az alábbi lépéseket:

1. lépés: Kattints erre a linkre és ha szükséges, jelentkezz be a Teams azonosítóddal! (Ez felhasznalonev@kolcseyxxi.onmicrosoft.com alakú.)

2. lépés: Ellenőrizd, hogy a megfelelő nyelv legyen kiválasztva, és kattints az Office telepítése gombra!

3. lépés: Futtasd a letöltött telepítőprogramot, és kövesd a képernyőn megjelenő instrukciókat! Ha első induláskor a program bejelentkezést kér az aktiváláshoz, add meg a Teams azonosítódat és jelszavadat!


Gyakran feltett kérdések

Milyen eszközökön használhatom az Office 365 ProPlus programcsomagot?
Az Office futtatható minden Windows 7 és újabb operációs rendszert futtató PC-n vagy tableten, valamint Mac OS X 10.6 vagy újabb verziójú Mac számítógépen. Ezen kívül különböző mobileszközökre is elérhetők alkalmazások, ezzel kapcsolatban további információ
ezen a weboldalon található.

Hány eszközre telepíthetem az Office csomagot?
Egy felhasználói azonosítóval egyidőben 5 PC-re vagy Macre és 5 táblagépre vagy mobiltelefonra telepíthető a szoftver.

Mi a teendő, ha újratelepítettem a számítógépemet?
Ilyenkor az új Office telepítés további 1 eszközt fog "elhasználni" az ötből. Lehetőséged van viszont a régi példányt inaktiválni és így felszabadítani egy licencet. A telepített példányok kezeléséhez látogasd meg
ezt az oldalt.

Mi történik ha megszűnik a jogviszonyom az iskolával?
A jogviszonyod megszűnésével a szoftverek használatára való jogosultságod is megszűnik. Ilyenkor az Office alkalmazások egy csökkentett szolgáltatáskészletű módra váltanak, vagyis csak megtekinteni fogod tudni a dokumentumokat, szerkeszteni vagy újakat létrehozni nem.

Milyen szoftverek találhatók az Office 365 ProPlus csomagban?
A csomag az Office teljes verzióját tartalmazza, olyan ismerős Office alkalmazásokkal, mint a Word, az Excel, a PowerPoint, vagy az Outlook. Az Office 365 egy úgynevezett "szoftver, mint szolgáltatás" típusú termék, ami azt is jelenti, hogy a számítógépeden található Office a háttérben folyamatosan új funkciókkal is frissül, így biztos lehetsz benne, hogy mindig a legfrissebb verziót használod.

Segítségre van szükségem az Office csomag telepítésével kapcsolatban.
Ezen a weboldalon részletes útmutatót találsz.