február
25
2022

Tisztelt Szülők!

A Fővárosi Oltási Munkacsoport tájékoztatója alapján értesítjük Önöket, hogy a 12-18 éves korosztály átoltottságának növelése érdekében folytatódik az iskolai oltási program, amelynek keretében a kijelölt kerületi oktatási intézményben (Vermes Miklós Általános Iskola) 2022. március 08-án, kedden tervezetten 10:30 és 12:30 óra között ismételten biztosított az oltások felvételének  lehetősége.

A 12-18 éves diákok számára az első és második oltások mellett már az emlékeztető, harmadik oltások felvételére is lehetőség nyílik, kizárólag Pfizer oltóanyaggal. Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott szakmai ajánlás alapján a második oltás felvételét követően a harmadik oltás beadásához legalább 4 hónapnak szükséges eltelnie.

Az oltások felvételéhez minden esetben – így a második és harmadik oltás esetén is – elengedhetetlen, hogy a diáknál legyen az aláírt, kitöltött szülői hozzájáruló nyilatkozat, valamint a korábbi oltáskor kapott oltási igazolás. Kérjük a tisztelt Szülőket, hogy aki élni kíván ezzel a lehetőséggel február 28. (hétfő) reggel 9:00-ig az iskola központi email címén (kolcsey@gmail.com) jelezze felénk.

Intézményvezetés

Hozzászólások - itt és most - nem engedélyezettek.